Om oss

Historik

För femtio år sedan bestämde sig bröderna Karl-Axel och Börje Karlsson för att ta över faderns lilla men välmående rörmokeriföretag i Bräcke smedja. De hade fötts in i verksamheten, kunde den utan och innan, och hade i många år hjälpt pappan med att ”kröka rör” och med VVS-installationer av olika slag. Kunskapen fanns, och traktens befolkning visste att om några kunde så var det bröderna på K-B Rör.

Byggboomen under 70-talet hjälpte företaget att växa. Så 1977 var lokalerna i Grönnäs alltför trånga. Det blev flytt till Alafors och där finns företaget kvar än i dag, på samma plats men efterhand i om- och tillbyggda lokaler. Samma år, 1977, anslöts K-B Rör AB till Comfort-kedjan vilket gav, och alltjämt ger, sortiments- och inköpsfördelar till alla kunder, samtidigt var det dags att inviga butiken och sedan rullade det på fram till 1982 då Lars Miles övertog Karl-Axels del i företaget.

1998 ombildades företaget och ”Kålle”, som han kallas av alla, blev delägare tillsammans med Lars Miles. 2011 tog Jerry efter åtta år som anställd steget att bli delägare

Nutid

Från och med 2013 drivs företaget av Daniel Karlsson, Kalle Karlsson och Jerry Magnusson, Tillsammans driver de idag företaget som i dag är 21 anställda, alla specialister inom sitt gebit.

Jobben som ingår i vårat arbetsområde är:

  • Entreprenader
  • VVS-service
  • Värmepumpar med tillhörande service
  • ”Färdigt badrum” totalentreprenad med badrum

 VVS Företagen

Auktoriserad VVS-installatör

Inr Partner

AAA

Debe

Comfort

Thermia