Service / support VVS


Ibland så vill inte duschmunstycket riktigt sluta droppa, eller kanske kranen i handfatet i köket. Då finns vi där för dig med våra duktiga montörer och rörmokare. Vi hjälper dig med VVS-service och alla typer av installationer och reparationer.

Utöver VVS-service så kan vi hjälpa till med rörarbetet vid t.ex. badrumsrenoveringar. Där kan vi installera helt nya rör i badrummet och även montera nya blandare. Allt för att man i framtiden slipper ett droppande problem.

Det kan även hända att värmeelementet går sönder och då finns vi där för dig. Vi rycker ut och reparerar eller byter ut den så att hela centralvärmesystemet fungerar igen.

Den vanligaste VVS-servicen vi är ute på är service på värmesystem, blandare.

Vi på K-B Rör AB är dina helhetsentreprenörer och experter inom allt med VVS.

VVS är en förkortning på Värme, Ventilation och Sanitet. Vi arbetar med rörinstallationer som t.ex. vatten- och avloppsinstallationer, värmepumpar och fjärrvärmeanläggningar till alla typer av byggnader. Vare sig det handlar om fasta installationer, nya installationer, större ombyggnationer eller reparationer så hjälper vi dig med hela arbetet.

Vi utför även installationer av komplexa VVS-system på industrier och företag och anlitas därefter för att utföra VVS-service och underhålla dessa system.

Behöver du vvs-hjälp? Klicka här  


Självhjälp

Självhjälp, Hydropress  

Självhjälp, Hydrofor  
VVS Företagen

Auktoriserad VVS-installatör

Inr Partner

AAA

Debe

Comfort

Thermia