Om oss

K-B RÖR AB

K-B Rör AB drivs sedan 2013 av Kalle Karlsson, Daniel Karlsson och Jerry Magnusson.

K-B Rör AB har idag hela 23 stycken anställda. Alla specialister inom sitt gebit.

Jobb som ingår i vårt arbetsområde är:

  • VVS-service
  • Badrumsrenoveringar
  • ”Färdigt badrum” totalentreprenad
  • Värmepumpar
  • Värmepumpsservice
  • Entreprenad

 

Medlem & utbildning

K-B Rör AB är medlem i branschorganisationerna 
VVS-installatörerna och Comfort-kedjan.

Vi är utbildade enligt säkert vatten och innehar företagscertifikat för kyla.

 

 

Historik

För över femtio år sedan bestämde sig bröderna Karl-Axel och Börje Karlsson för att ta över faderns lilla men välmående rörmokeriföretag i Bräcke smedja. De hade fötts in i verksamheten, kunde den utan och innan, och hade i många år hjälpt pappan med att ”kröka rör” och med VVS-installationer av olika slag. Kunskapen fanns, och traktens befolkning visste att om några kunde så var det bröderna på K-B Rör.

Byggboomen under 70-talet hjälpte företaget att växa. Så 1977 var lokalerna i Grönnäs alltför trånga. Det blev flytt till Alafors och där finns företaget kvar än i dag, på samma plats men efterhand i om- och tillbyggda lokaler. Samma år, 1977, anslöts K-B Rör AB till Comfort-kedjan vilket gav, och alltjämt ger, sortiments- och inköpsfördelar till alla kunder, samtidigt var det dags att inviga butiken och sedan rullade det på fram till 1982 då Lars Miles övertog Karl-Axels del i företaget.

1998 ombildades företaget och ”Kålle”, som han kallas av alla, blev delägare tillsammans med Lars Miles. 2011 tog Jerry efter åtta år som anställd steget att bli delägareVVS Företagen logo

Auktoriserad VVS-installatör logo

Inr Partner logo

Debe Flow Group logo

Comfort K-B Rör AB

Thermia logo

Thermia logo