Service / support värmepump

Behöver även din värmepump / energikälla lite omvårdnad för att kunna hålla samma höga prestanda år efter och och bibehålla en låg energiförbrukning?

Vi servar alla förekommande märken på värmepumpar med störst kunskap inom Thermia Värmepumpar.

Med våra fullutrustade servicebilar hjälper vi till med service, förebyggande underhåll och akut service. Vårt mål är att alla skall ha värme och varmvatten inom 36 timmar från dess att felanmälan gjorts.

Effekten på en värmepump kan avta med tiden ju äldre den blir. Gör en underhållsservice av din värmepump för att få ut det maximala av din värmepump och samtidigt förlänga livslängden på den. Med en service kan du se till att den håller samma effekt genom åren och då öka den totala besparingen av värmepumpen. Våra kunniga servicetekniker utför servicen och de är experter på just värmepumpar. De vet precis vad som behöver rengöras och vad de ska titta efter för att värmepumpen ska fungera precis som den ska. En grundlig service minskar slitaget på värmepumpen och gör samtidigt så att man minskar risken för större reparationer och akuta stopp på värmepumpen. Slipp dyra problem med en värmepumpsservice av oss.

Välkommen till oss på K-B Rör AB så hjälper vi dig med service och underhåll av din värmepump.VVS Företagen logo

Auktoriserad VVS-installatör logo

Inr Partner logo

Debe Flow Group logo

Comfort K-B Rör AB

Thermia logo

Thermia logo