Luftvärmepumpar / vattenvärmepumpar

Kvaliteten garanteras i alla led och du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört tack vare våra certifierade installatörer och generösa garantier.

Ultimata alternativet

Luftvärme är det ultimata alternativet om du inte kan eller får borra efter bergvärme, inte bor nära en sjö och kan utnyttja sjövärme, eller har nog stor tomt för att utnyttja jordvärme.

Med luftvärme utvinner du energi från utomhusluften via en luftmodul, medan värmepumpen står inomhus. All värme som avges kommer huset tillgodo och därmed slipper du energiförlust.


När du bestämt dig 

Thermia TryggNär du har bestämt dig för att satsa på luftvärme och ska investera i en luft/vattenvärmepump är det viktigt att få en värmepump som fungerar effektivt även när temperaturen sjunker under nollan. En bra luft/vattenvärmepump ska klara av att utvinna värme ur luften ner till temperaturer på – 20 grader. Detta är speciellt viktigt för att klara vårt nordiska klimat.

Thermias luft/vattenvärmepump utnyttjar luftvärme maximalt 

Intresserad?

Vi är till för dig och din energibesparning.

Tveka inte att kontakta oss  


Energimyndigheten

Energimyndigheten har testat luft/vattenvärmepumpar och kommit fram till att Thermia Atec är den luft/vattenvärmepump som ger störst besparing, mest varmvatten och är tystast.VVS Företagen logo

Auktoriserad VVS-installatör logo

Inr Partner logo

Debe Flow Group logo

Comfort K-B Rör AB

Thermia logo

Thermia logo